Hp Pc’s

U kunt een reset voor Windows uitvoeren om alle bestanden, inclusief wachtwoordgegevens voor lokale gebruikersaccounts, volledig te verwijderen en de originele instellingen van de computer te herstellen. Zie voor meer informatie Microsoft herstel met een druk op de knop . Als u het wachtwoord van uw gebruikersaccount vergeten bent, kunt u met behulp van een ander beheerdersaccount op het systeem het wachtwoord voor het lokale gebruikersaccount wijzigen.

  • Als u uw huidig Microsoft-account en u het wilt wijzigen, kunt u de instellingen in Accounts gebruiken om het wachtwoord te wijzigen.
  • Op het Windows 10-apparaat dat u wilt installeren op een app, Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  • Kan een lokaal gebruikersaccount of verbonden account van Microsoft zijn.
  • Klik op het toe te voegen account en volg de instructies op het scherm.
  • Meld u op een verbonden account van Microsoft met uw e-mailadres aan bij Windows.

Informatie over de volgende onderwerpen vindt u in de onderstaande secties. Synchroniseer uw instellingen en bestanden op al uw desktops, laptops en telefoons. Meld u aan bij Windows met een account met beheerdersrechten. Als uw computer de vereiste software heeft (vingerafdruklezer of IR-webcamera), wordt Windows Hello automatisch geïnstalleerd tijdens de installatie van Windows.

1 20

En selecteer het te wijzigen gebruikersaccount in het gebied Andere gebruikers. Als u uw wachtwoord bent vergeten, mfc120u.dll ontbreekt in Windows 10 voert u onderstaande instructies uit om een wachtwoord te maken in Windows 10. Een optie afhankelijk van of u de aanmeldingsgegevens voor het nieuwe account hebt. Kan een lokaal gebruikersaccount of verbonden account van Microsoft zijn. U kunt de wachtwoordvereiste mogelijk niet uitschakelen als uw computer met een netwerkdomein is verbonden. Met een pincode voor een Windows 10-account worden herbruikbare wachtwoorden vervangen met een combinatie van een specifiek apparaat en de pincode. U kunt zich nu aanmelden bij het account met het nieuwe wachtwoord.

9 24

Typ een nieuw wachtwoord, typ het nogmaals om te bevestigen en maak een wachtwoordaanwijzing waarmee u het wachtwoord in de toekomst kunt herinneren. Als er een venster wordt geopend waarin u wordt gevraagd om uw identiteit te bevestigen, typt u de vereiste gegevens in. Apps uit de Windows Store kunnen worden geïnstalleerd op maximaal vijf Windows 10-computers. Ga naar de Windows Store voor een lijst met apps die u bezit en om de apps op andere computers te installeren. Bestanden op OneDrive kunnen worden weergegeven, geüpload en gedeeld vanaf andere computers en apparaten. Zie voor meer informatie OneDrive op uw pc van Microsoft Support.

Als een standaardaccount beheerdersrechten vereist, kunt u zich aanmelden bij elk account dat al beheerdersrechten heeft en de accountinstellingen wijzigen. Plaatselijke winkels bieden mogelijk tegen betaling diensten voor het herstellen van wachtwoorden aan. Meld u aan bij een lokaal account en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden. Stel beveiligingsvragen in om te voorkomen dat u geen toegang meer hebt tot uw lokale account als u uw wachtwoord vergeet. Meld u aan bij een Microsoftaccount en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden. Als u gebruik maakt van een lokaal gebruikersaccount dat HP niet kan herstellen en u het wachtwoord verloren of vergeten bent, stelt u uw wachtwoord opnieuw in.

De volgende lijst geeft de besturingsniveaus van elk accounttype weer. Volgende keer dat u zich bij uw lokale account aanmeldt, moet u het nieuwe wachtwoord invoeren. Om deze optie te gebruiken, moet u eerder beveiligingsvragen voor uw lokale account hebben ingesteld. En maakt u vervolgens een gebruikersnaam en wachtwoord voor het nieuwe lokale account. Als u niet wilt dat de computer om een wachtwoord vraagt als u aanmeldt bij uw lokaal account, moet u het wachtwoord verwijderen in de Account-instellingen. Windows Hello kunt u uw Windows 10-apparaten met behulp van uw vingerafdruk, gezichtsherkenning, PIN of afbeeldingswachtwoord te ontgrendelen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *